Az oldalon technikai okok miatt a rendelési lehetőség szünetel, kérjük látogasson vissza később!

A webáruház szülési szabadság miatt ideiglenesen zárva, rendelés nem adható le. Kövessétek Facebook oldalunkat, itt olvashattok majd a tervezett újranyitásról és egyéb hasznos információkról. facebook.com/marypoppinsboltja

A boltról

Mary Poppins boltja rövid történeteFeleség, anya és webáruház tulajdonos. Mindhárom státuszomra büszke vagyok, örömmel végzem minden teendőmet. Egy csodaszép, cserfes, okos, ügyes és mosolygós kislány, Dorottya anyukájaként indítottam vállalkozásomat. Hogy miért? Lánykám születése előtt 15 évig a kereskedelemben dolgoztam. Hozzászoktam, hogy munkámmal kapcsolatban azonnali visszacsatolások érkeznek annak sikeréről. A gyermeknevelés gyümölcse ezzel szemben csak évek múlva érik be igazán, akkor derül ki, hogy mit csináltam jól és mit rosszul… Hiányzott a hasznosság érzése és mivel kicsi lányom teljesen problémamentes gyermek, energiám és időm is akadt egy webáruház igazgatására. Visszakanyarodtam a kereskedelemhez, úgy éreztem ez az én utam. Kereskedelmi végzettségem van, ahogy említettem, hosszú évekig a kereskedelemben dolgoztam és bár az elmúlt években kísértést éreztem arra, hogy másban is kipróbáljam magam – varrni tanultam, rajzelemzési tanácsadó tanfolyamot végeztem –mégis a kereskedelmi tevékenység vonzott igazán.
 

Nem kellett sokáig gondolkodnom, hogy mit áruljak a virtuális boltomban. Anyaként nagyon jól tudom, hogy gyermekünknek milyen fontos egy-egy szeretni való plüssállatka, alvópajti, rongyi amit gyűrögethet, morzsolgathat, egy puha takaró, ami csak az övé, vagy akár egy ölelni való baba. Melegséget és biztonságérzetet adnak mindezek. Hát nem ez a legfontosabb számunkra? Hogy gyermekünk nyugodt, biztonságot adó környezetben nőjön fel. Rátaláltam néhány nagyon ügyes, kreatív kézműves anyukára, nagymamára és megváltozott munkaképességű emberre, akik mind-mind nagy szeretettel és odafigyeléssel készítik gyermekek részére a – többségében – egyedi termékeiket. Én ezeket a termékeket megvásárolom tőlük és így kínálom eladásra webáruházamban. Kislányod, kisfiad imádni fogja az új kedvencét, a kézműves alkotók pedig – velem, a forgalmazóval együtt – örülnek, hogy hasznos dolgot hoztak létre.

Anyaként még egy dolgot megfigyeltem: gyerekruhából soha nem elég! Lehetőleg jó minőségű gyerekruhák kerüljenek a szekrénybe, amit örökmozgó csemeténk a mozgásfejlődési szakaszok rohamos beindulása során nem tesz tönkre azonnal. Kúszhat-mászhat benne, majd járni tanulás közben fenékre-térdre potyoghat, és aztán a játszótéren, bölcsiben, oviban is nyugodtan belefeledkezhet a játékba, nem kell félnünk attól hogy azonnal elszakad a ruhája. A webáruházban igyekszem a legjobb minőségű, márkás angol új- és használt gyerekruhákat forgalmazni. Saját tapasztalat alapján vágtam bele, családomban és baráti körömben minden szülőtársam dicséri az angol márkás ruhákat és én is elégedett vagyok velük. Strapabíróak, jó a fazonjuk, divatosak, nagyon jó az anyaguk. Nem is beszélve arról, hogy megfizethető áron hozzá lehet jutni. Egyelőre 0-6 éves korig kapható nálam gyerekruha, de ha lesz rá igény, bővítem a kínálatot nagyobb méretekkel is.

Azt hiszem, a fentiek alapján egyértelmű, hogy miért is lett Mary Poppins boltja a webshop neve. Nemcsak azért, mert a csudálatos Mary angol… A szőnyegtáskája jutott eszembe amikor a magyar kézműves termékeket kezdtem összeválogatni a kínálatomba. Amit kinyit, és mindenféle, gyerekeket elkápráztató csodadolgot húz elő belőle. Így hát virtuálisan én is kinyitottam Mary Poppins táskáját és nagy szeretettel, örömmel kínálom annak tartalmát számodra.


Bízom benne, hogy látogatóból, nézelődőből hamarosan elégedett, visszatérő vásárlóm leszel! 


Szeretettel,

D. Varga Bea